Május 8-án technikai okok miatt ZÁRVA vagyunk. Megrendelések május 9-én, csütörtökön kerülnek feladásra. Köszönjük megértésüket.

+36 1 987 6873 eshop@frogpack.hu
0 db 0,00 Ft

Az bevásárló kosara nem tartalmaz termékeket.


Hogyan csomagoljunk és szállítsunk ruhákat megbízhatóan + olcsón

22. 01. 2024 | Autor: Michaela | percnyi olvasás

Hogyan csomagoljunk és szállítsunk ruhákat megbízhatóan + olcsón

Ruhákat árul online? Akkor a legjobb helyen jár. Tanácsot adunk, hogyan csomagolhatja be ruháit olcsón, gyorsan és úgy, hogy azok biztonságosan megérkezzenek.

Akár egy óriás à la Zalando, akár márkás darabokat árulsz a Vinteden és a Facebookon keresztül, mindenképpen szeretnéd, hogy az áru rendben érkezzen.

Rögtön egy jó hírünk van a számodra. A ruhákat a legkönnyebb csomagolni. Nem törékeny, nincsenek éles szélei és nem törhet el - mi mást kérhetnél még?

Cikk tartalma:

 

1. A ruhák műanyag borítékba csomagolása

A ruhák küldésének legnépszerűbb csomagolása a műanyag boríték.

A legnagyobb előnye más csomagolásokkal szemben az ára. A legkisebb boríték 20 Ft a legnagyobb, 600×900 mm-es méretű boríték 214 Ft teljes értékű és vízálló csomagot kap, amelyre csak egy címkét kell ragasztani.

És ezek műanyagból készülnek? Igen, de itt vásárolhat "zöldebb" műanyag borítékokat, amelyek 70%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek – ezek környezetbarátabbak, mint az újrahasznosított tartalom nélküli műanyag borítékok.

A ruhák műanyag borítékba csomagolásaA műanyag boríték rendelkezik a legjobb ár/teljesítmény aránnyal. Olcsó, erős, átlátszatlan, és öntapadós csíkkal közvetlenül lezárható.

A borítékokra azonban ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a divatra - ha rossz méretet választ, nem működnek. Tehát olyan műanyag borítékot válasszon, amelyik éppen passzol a ruháihoz. Ha a boríték nagyobb, hajtsa át és zárja le, ahogy az alábbi képen látható.

Túl nagy a boríték? Hajtsa össze. Így jobban rögzíti a terméket...

TIPP: Ragasza rá a címcímkét a borítékra, mielőtt beleteszi a ruhát. Gyakran előfordul, hogy a címkét csak akkor ragasztják fel a borítékokra, amikor már benne vannak a ruhák. De akkor a boríték tele van, a felület egyenetlen, és a címke gyűrődhet

 

2. Ruhák csomagolása papírborítékba

Szeretné műanyag nélkül csomagolni a ruhákat? Akkor nyúljon a papírborítékokhoz.

Sokan aggódnak, hogy a boríték elszakad vagy elázik. De a mi stressztesztünkben kiállta a próbát – csak kissé gyűrötten érkezett meg a címzett kezébe.

A papírborítékaink ráadásul kétszer környezetbarátabbak – visszafordítható öntapadó csíkkal rendelkeznek, így többször is használhatók. Ha a vásárlók visszaküldik Önnek az árut, nem kell új csomagolást vásárolniuk

Ruhák csomagolása papírborítékbaGyors és egyszerű csomagolás papírborítékban.

A ruhák küldésére szolgáló papírborítékjaink szakítócsíkkal is rendelkeznek, így könnyen felnyithatók.

3. Ruhák csomagolása műanyag zacskóba

Nem javasoljuk ezt a megoldást, de az igazságosság kedvéért muszáj megemlítenünk – ha vészhelyzet van, nejlonzacskóba is tekerhetjük a csomagot. :-)

Az elv hasonló a fenti műanyag borítékhoz. A ruhákat egy műanyag zacskóba teszi, a táska kilógó részét összehajtja és ragasztószalaggal leragasztja.

A szállítmányozó cégeknek nem lehet problémájuk ezzel a csomagolással. De ahogy mondjuk - nem ajánljuk. Nem professzionálisnak tűnik, és egy vékony zacskó könnyebben elszakad, mint egy erős műanyag boríték.

Ruhák csomagolása műanyag zacskóbaEl tudja küldeni a csomagot műanyag zacskóban? Ha elég erős és jól felragasztja, akkor nem lehet gond.

 

4. Ruhák dobozba csomagolása

A műanyag vagy papírborítékok nem felfújhatóak. Valószínűleg nem fog igazán terjedelmes textíliákat (pl. takaró, télikabát) küldeni bennük. A dobozok jelentik a megoldást.

Egy közönséges háromrétegű, megfelelő méretű doboz elegendő. Ha éppen megfelelő méretű, az áru a helyén marad, és nem érkezik "összezsúfolva".

Ajánlott dobozméretek:

Ruhák dobozba csomagolása

Ruhák postai dobozba csomagolása

A téli kabátokat és más terjedelmes ruhadarabokat csomagolja dobozokba. Válasszon olcsó, kartondobozok 3 rétegű (fent) vagy drágább és fényűzőbb postai dobozokat (alsó).

TIPP: Játsszon minden érzékszervével – a végén fújjon parfümöt a ruhájára. Amikor a vásárló kicsomagolja a csomagot, a márkáját kellemes illattal fogja társítani, és ez plusz pontokat jelent.

 

Amikor a kicsomagolás élménye jön a képbe

A borítékok olcsók, praktikusak, de nem sokat érnek. Mit tehet, ha mindene a dizájn?

Akkor a postai kartondoboz és a selyempapír kombinációja, mint amilyen az alábbiakban látható, nagyszerű. Akár egyedi nyomtatott selyempapírt is készíthetünk, például az Ön logójával vagy szlogenjével.

A selyempapír feldobja a csomagot.A selyempapír feldobja a csomagot, különösen, ha matricával rögzíi.

Merítsen ihletet a profiktól. Nézze meg, hogyan kell becsomagolni... a dizájnerruhákat a youngprimitive oldalon.