A megrendelések feladása a napokban 2-3 napot csúszhat. Köszönjük a megértést.

+36 1 987 6873 eshop@frogpack.hu
0 db 0,00 Ft

Az bevásárló kosara nem tartalmaz termékeket.

Szállítás és fizetés


Szállítási feltételek

64 000 Ft (ÁFA nélkül) feletti rendelés esetében az szállítás INGYENES.

 Szállítási mód   
Szállítási díj (ÁFA nékül)

  DPD

  kézbesítés

   1800 Ft + 0 Ft utánvét

  Magyar Posta

  kézbesítés

   2600 Ft + 0 Ft utánvét

Futárszolgálat

  • DPD - Kézbesítést
    Kézbesítés 2 munkanapon belül a megrendelés feldolgozása után. Ha a futár nem éri el önöket a fuvarozó megpróbálja még egyszer újra kézbesíteni a csomagot az adott címre.

  • Magyar Posta

 

Szállítási idő

Munkanapon 14:00-ig leadott rendelések, még aznap feladásra kerülnek. Ebben az esetben, a megrendelt termékek 2 munkanapon belül kerülnek kézbesítésre. Ha a választott termék jelenleg nem elérhető a raktáron, (az információkat a termék részleteiben és a kosárba helyezéskor láthatja)a rendelés szállítása, a termék elérhetősége után valósul meg. Túlméretes termékeket külön csomagokban kerülnek feladásra.

 

 

Fizetési feltételek 

  • Utánvét (készpénzes fizetés)

Fizetés készpénzzel a futárszolgálat alkalmazottjának a rendelés átvételekor az ön által megadott számlázási, ill. szállítási címen valósul meg. Új ügyfelek esetében az utánvét limitje 110 000 Ft Áfa nélkül. Futárszolgálat kézbesítése esetében nem lehetséges bankkártyával fizetni.

  • Banki átutalással (előre utalás)

Banki átutalással, a webáruház üzemeltetőjének a Frogpack.hu számlájára HU10104040275052688476481006 valósul meg, a megjegyzésben, közleményben legyen szíves feltüntetni a rendelés számát. A termékek feladása akkor valósul meg ha a kifizetendő összeg jóváírásra kerül a számlánkra. Ha nem lehetséges betartani a szállítási időt, az ügyfél jogosult a szállítási költség azonnali visszatérítésére arra a bankszámlára, amiről utalva volt.

  • Online bankkártyás fizetés (előre utalás)

A leggyorsabb fizetési módszer, egy biztonságos fizetési átjárón keresztül történő bankkártyás fizetés. A megrendelés megerősítése után az átirányításért legyen szíves megadni a kártya adatokat: kártyaszám, lejárat (hónap/év), CVC-kód. A fizetést jóváhagyását, ellenőrző SMS kóddal erősítheti meg, amelyet SMS-ben kap meg. A termékek feladása akkor valósul meg, ha a kifizetendő összeg jóváírásra kerül a számlánkra.

  • Banki átutalással (halasztott utalás)

Regisztrált ügyfeleknél, a banki halasztott utalás kérelmét szívesen felülvizsgáljuk. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az adott fizetési lehetőséggel kapcsolatban az eshop@frogpack.hu e-mail címen eshop@frogpack.hu.