+36 1 987 6873 eshop@frogpack.hu
0 db 0,00 Ft

Az bevásárló kosara nem tartalmaz termékeket.

Szállítás és fizetés


Szállítási feltételek

56 700 Ft (ÁFA nélkül) feletti rendelés esetében az szállítás INGYENES.

  • 2310 Ft (ÁFA nélkül)

 

 

Futárszolgálat

  • DPD - Kézbesítést
    Kézbesítés 2 munkanapon belül a megrendelés feldolgozása után. Ha a futár nem éri el önöket a fuvarozó megpróbálja még egyszer újra kézbesíteni a csomagot az adott címre.

  • Magyar Posta

 

Szállítási idő

Munkanapon 14:00-ig leadott rendelések, még aznap feladásra kerülnek. Ebben az esetben, a megrendelt termékek 2 munkanapon belül kerülnek kézbesítésre. Ha a választott termék jelenleg nem elérhető a raktáron, (az információkat a termék részleteiben és a kosárba helyezéskor láthatja)a rendelés szállítása, a termék elérhetősége után valósul meg. Túlméretes termékeket külön csomagokban kerülnek feladásra.

 

 

Fizetési feltételek 

  • Utánvét (készpénzes fizetés)

Fizetés készpénzzel a futárszolgálat alkalmazottjának a rendelés átvételekor az ön által megadott számlázási, ill. szállítási címen valósul meg. Új ügyfelek esetében az utánvét limitje 110 000 Ft Áfa nélkül. Futárszolgálat kézbesítése esetében nem lehetséges bankkártyával fizetni.

  • Banki átutalással (előre utalás)

Banki átutalással, a webáruház üzemeltetőjének a Frogpack.hu számlájára HU47109180010000012016820000 valósul meg, a megjegyzésben, közleményben legyen szíves feltüntetni a rendelés számát. A termékek feladása akkor valósul meg ha a kifizetendő összeg jóváírásra kerül a számlánkra. Ha nem lehetséges betartani a szállítási időt, az ügyfél jogosult a szállítási költség azonnali visszatérítésére arra a bankszámlára, amiről utalva volt.

  • Online bankkártyás fizetés (előre utalás)

A leggyorsabb fizetési módszer, egy biztonságos fizetési átjárón keresztül történő bankkártyás fizetés. A megrendelés megerősítése után az átirányításért legyen szíves megadni a kártya adatokat: kártyaszám, lejárat (hónap/év), CVC-kód. A fizetést jóváhagyását, ellenőrző SMS kóddal erősítheti meg, amelyet SMS-ben kap meg. A termékek feladása akkor valósul meg, ha a kifizetendő összeg jóváírásra kerül a számlánkra.

  • Banki átutalással (halasztott utalás)

Regisztrált ügyfeleknél, a banki halasztott utalás kérelmét szívesen felülvizsgáljuk. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az adott fizetési lehetőséggel kapcsolatban az eshop@frogpack.hu e-mail címen eshop@frogpack.hu.