212 001 097 eshop@frogpack.hu
0 db 0,00 Ft

Az bevásárló kosara nem tartalmaz termékeket.

Szállítás és fizetés


Fizetési feltételek 

  • Utánvétellel
    Fizetés utánvétellel a futárszolgálat alkalmazottjának a rendelés átvételekor az ön álltal megadott számlázási, ill. szállítási címen. Utánvétel esetében nem lehetséges a futárnak bankártyával fizetni. 

  • Banki átutalással
    Banki átutalással a webáruhár üzemeltetöjének a Frogpack.hu számlájára HU10104040275052688476481006, a variáns szimbólum megeggyezik a rendelés számával. Ha nem lehetséges betartani a szállítási időt, az ügyfél jogosult a szállítási költség azonnali visszatérítésre arra a bankszámla számra amiről utalva volt. Az árut kiszállítása akkor valósul meg ha a kifizeténdő összeg jóváírásra kerül a számlánkra.

  • Online bankkártyás fizetés
  • A leggyorsabb fizetési módszer, egy biztonságos fizetési átjárón keresztül történő bankkártyás fizetés. A megrendelés megerősítése után az átirányításért legyen szíves megadni a kártya adatokat: kártyaszám, lejárat (hónap/év), CVC-kód. A fizetést jóváhagyását, ellenőrző SMS kóddal erősítheti meg, amelyet SMS-ben kap meg. A termékek feladása akkor valósul meg, ha a kifizetendő összeg jóváírásra kerül a számlánkra.

 

Szállítási feltételek

Szállító cég 

  • DPD

 

Szállítási költség

A szállítási költségek a szállított áruk súlyától függenek. Nagyméretű termékek esetében az áruk súlyát a szállítás során elfoglalt hely alapján számoljuk ki, és csak akkor, ha a térfogata meghaladja a tényleges súlyát (az áruk úgynevezett térfogatsúlya).


A túlméretezett tételek áttekintése

64 000 Ft (ÁFA nélkül) feletti rendelés esetében az szállítás ingyenes

 

Szállítási idő

Munkanapon 14:00-ig leadott rendelések, még aznap feladásra kerülnek. Ebben az esetben, a megrendelt termékek 2 munkanapon belül kerülnek kézbesítésre. Ha a választott termék jelenleg nem elérhető a raktáron, a rendelés szállítása, a termék elérhetősége után valósul meg.