+36 1 987 6873 eshop@frogpack.hu
0 db 0,00 Ft

Az bevásárló kosara nem tartalmaz termékeket.


Hogyan csomagoljunk... dizájnerruhákat a youngprimitive-nél

08. 12. 2023 | Autor: Sonia | percnyi olvasás

Hogyan csomagoljunk... dizájnerruhákat a youngprimitive-nél

Novemberben bekukkantottam a youngprimitive motorháztetője alá, ahol főznek, elnézést, szuper fenntartható ruhadarabokat varrnak. És érdekelt, hogyan és mibe csomagolnak. Útmutatóm Filip Urban tulajdonos volt.

A fenntarthatóság összefonódik a gyártásban, de a csomagolásban is, ahol a papír, a személyre szabás és a részletekre való odafigyelés dominál.

A csomagolás sokat változott az évek során. Pólók és nyomott leggingsek gyártásával kezdték. Fokozatosan gyarapodott a kollekciójuk, és most Brünnben varrnak például merinókesztyűt vagy kabátot.

„Kezdetekben minimálisan foglalkoztunk a csomagolással. Csak idővel kezdtük el megoldani a problémákat, hogy minden passzoljon a márkánkhoz” – mondja Filip Urban, a youngprimitive tulajdonosa.

Újrahasznosítják a dobozokat, de saját kartondobozokba, postai dobozokba is pakolnak, és az egyetlen műanyag messze földön a nyomtatott műanyag boríték.

A rendeléseket 313 HUF felár ellenében 100%-ban újrahasznosítható papírborítékban küldjük.

Fokozatosan építik a márkát a csomagolás segítségével, saját logóval.


Újrahasznosított műanyag borítékokban küldik a ruhákat.

Papírba öltöztették a márkát

A youngprimitive márka egyszerű, de jól felismerhető. A csomagolást kisrepülőgépek és azok klasszikus logója díszíti. Minden minimalista és visszafogott.


A papír és a matrica kombinációja remekül néz ki.

Nyomtatott csomagolópapírba csomagolják a kiválasztott ruhadarabokat.

A végén kis logós matricákkal bélyegzik a postai dobozokat, így a dobozok első ránézésre is felismerhetők.


A részletek számítanak. Egyedi logós matricák díszítenek minden postai dobozt.

„Szezonban naponta körülbelül 60 rendelést küldünk ki, a holtszezonban átlagosan 20-30-at” – mondja Filip Urban.

A youngprimitive egy kisebb cég, amely nem rendelkezik nagy tárolóhellyel. Így csak néhány hónapig raktároznak csomagolóanyagot. Ugyanez vonatkozik a nyomtatott csomagolások gyártására is. A rendelésekre egy alsó limit vonatkozik. 

Érdemes olyan beszállítót találni, aki kis mennyiségből nyomtatott csomagolást készít Önnek, hogy ne foglaljon sok helyet a raktárában.

És így csomagolnak a bemutatóteremben. A legtöbb vásárláshoz elegendő egy papírzacskó, amiből két méretben van raktáron.


Megrendelésre készült papírtáskák youngprimitive logóval.

Az ügyfél személyes megközelítésére fogad

Minden megrendeléshez egy kártya van csomagolva, amely megköszöni a vásárlást.

Az újrahasznosított papíron megtudhatja, hogy az egyéniséget, a fenntarthatóságot és a természet tiszteletét helyezik előtérbe. A kártyákat a fiatal csapat fő emberei kézzel írták alá.


A vásárlást megköszönő kártya segít a márkaépítésben. Kérésre személyes üzenetet is írnak neki.

Ajándék a rendeléshez

Idén összefogtak a Šufan.cz-vel, és minden 54 870 HUF feletti rendeléshez csokit és egy zacskó diót adnak ajándékba. Kellemes figyelem az ügyfélnek. És még egy ok arra, hogy boldoggá tedd magad vagy egy hozzád közel állót a youngprimitive-vel.


Szezonban Šufan finomságait adják a 54 870 HUF feletti rendelésekhez.

A youngprimitive-nél a csomagolás szemlélete az egész vállalat fejlődésével együtt fejlődött. Ma a minimalizmus, a fenntarthatóság és a felismerhetőség elvein alapul. Kérjük, lépjen be és merítsen ihletet.