Május 8-án technikai okok miatt ZÁRVA vagyunk. Megrendelések május 9-én, csütörtökön kerülnek feladásra. Köszönjük megértésüket.

+36 1 987 6873 eshop@frogpack.hu
0 db 0,00 Ft

Az bevásárló kosara nem tartalmaz termékeket.


Nem csak papírról van szó: Hogyan szépítheti a csomagolást méhsejt papírral?

12. 02. 2024 | Autor: Sonia | percnyi olvasás

Nem csak papírról van szó: Hogyan szépítheti a csomagolást méhsejt papírral?

A gyors és esztétikusan csomagolt termékeknek nem kell csak vágyálomnak lenniük. Mit szólna egy méhsejt papírhoz, amely dekorációként is szolgál majd?

Dekoratív töltőanyag, amely jól néz ki és a buborékfóliához hasonlóan működik. Na, ez méhsejt papír Bónuszként védi a törékeny termékeket és környezetbarát is.

Tekintse meg ezt a 7 tippet, hogyan csomagoljon eredeti módon termékeket vagy ajándékokat méhsejtpapírral.

1.  Egykettőre becsomagolva

Ha nem kedveli a szalagokat és az extra díszes csomagolást, ez nem számít. A méhsejt papír önmagában is jól néz ki. Egyszerűen csak csomagolja be a terméket, és kész.

2. Próbáljon ki egy közönséges madzagot

A legegyszerűbb módja annak, hogy méhsejtpapírral becsomagoljuk az ajándékot, és változatossá tegyük a küldeményt, ha madzaggal kötjük össze a terméket. Például a juta zsineg nagyszerű segítő. A barna, a fehér és a bézs tompa színek, amelyek mindig jól passzolnak egymáshoz.

3. Játssz a kontrasztokkal

Ha nem szeretné a szállítmányt természetes tónusokhoz igazítani, nyúljon színes szalagok után. Válasszon a márkájához illő színt, és a méhsejt papíron kívül semmi másra nincs szüksége.

4. Minimalizmus a főszerepben

A minimalizmus az elmúlt hónapok trendje, és még sokáig a rivaldafényben marad. Az egyszerűség, egy darab természet és talán egy saját logójával ellátott matrica kombinációja garantáltan tetszeni fog a vásárlóknak.

5. Kívánjon szerencsét egy címkével

Korábban már írtunk arról, hogy miként tegyünk örömet a vásárlónak Volt köztük egy kézzel írott köszönőlevél is. Így emlékeznek rád jobban az ügyfelek, és hogyan hangolja tökéletesre küldeményét vagy ajándékát.

6. Eredeti borosüveg csomagolás

A bor univerzális ajándék minden alkalomra. Ha borostáskája vagy boros díszdoboza már összehajtott csomagolásnak tűnik, próbáljon meg változtatni.

Tekerje be kétszer az üveget méhsejt papír és szalag segítségével. Ideális személyes átvételre, de kartondobozban is küldhet így az üveget.

7. Készítsen eredetiket, legyen kreatív

Az Instagramon néhány tippet találtunk a méhsejtpapír szokatlan módon való felhasználásához.

Ön is feldobta a méhsejt papír miatt, mint minket? Tehát próbálja ki, és mutassa meg eredeti csomagolását.